Відбулося засідання 12 сесії Берегівської міської ради VIII скликання (фото)

грудня 10 / 2021
Відбулося засідання 12 сесії Берегівської міської ради VIII скликання.

Першим депутати затвердили звіт міського голови про діяльність виконавчих органів міської ради за період з жовтня 2020 року до жовтня 2021 року. Розглянуто блок бюджетних питань та зі сфери благоустрою, зокрема, підтримано пропозицію передачі у державну власність автодороги місцевого значення вул. Мікеша Келемена до сфери управління Закарпатської ОДА.

Схвалено також укладення угод про побратимські відносини між Четфалво та Леаньфолу (Угорщина) й Мужієво та Човкокев (Угорщина).

Прийнято ряд програм щодо посилення соціального захисту малозабезпечених категорій громадян, розвитку культури та мистецтва нашої територіальної громади, благоустрою у ТГ, підтримки Берегівської ДЮСШ, тощо. Останніми депутати розглянули проєкти рішень, що стосувалися земельної сфери. З нагоди Дня місцевого самоврядування та за значний особистий внесок у справу розвитку територіальної громади, ефективне втілення демократичних засад самоврядності, добросовісне виконання своїх обов'язків грамотами нагороджені присутні у залі: Кароліна Дорчі, Товт Дьизив, Едіта Бабяк, Жужанна Беловарі, Янош Балог, Атілла Надь, Марія Варга та Маргарита Якоб.




Категорія : Суспільство


Залишити Коментар