У Рахові хочуть закрити єдиний книжковий магазин

листопада 28 / 2021
У  Рахові хочуть закрити єдиний книжковий магазин


У НАЙБЛИЖЧИЙ ЧАС МІСТО РАХІВ МОЖЕ ЗАЛИШИТИСЯ БЕЗ ЄДИНОГО КНИЖКОВОГО МАГАЗИНУ.
Про це стало відомо від п. О.Масляника який в свою чергу отримав таку інформацію від ФОП яка торгує книгами у Універмазі "Трембіта", що належить Споживчій кооперації.. Причина банальна - ФОП не може надалі платити орендну плату, яку вчерове піднімає власник УНІВЕРМАГУ , бо книга не той прибутковий товар який на сьогодні створює великі прибутки але потребує площ для експозиції. Оскільки це чи не єдиний книжковий магазин в районі , то закриття цього магазину це не лише особисте питання ФОПа і КООПЕРАЦІЇ ..
Чи має влада міста якось втрутитися у це і обговорити це з обома сторонами та на сесії ?
Чи потрібен місту такий магазин?
"Ймовірно, станеться ця сумна подія – закриття книгарні – на завершенні 2021-го, який був проголошений роком читання книг. На 146-кілометровому відтинку між Тячевом і Яремчею не буде ЖОДНОЇ книгарні.......
Закриття в Рахові єдиної на увесь район книгарні матиме у майбутньому украй негативні наслідки, позначиться на духовному середовищі нашого краю.
Просимо вас, наділених найвищою владою в районі: не допустіть, допоможіть, знайдіть вихід зі складної ситуації. Не все у житті вимірюється грошима."
Такими словами звертається п. #ОлександрМасляник# до влади міста. Повний текст листа буде опубліковано на його сторінці.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар