В оновлених школах Закарпаття навчається майже 4300 дітей

листопада 26 / 2021

Завдяки ініціативі Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» у Закарпатській області покращують умови навчання дітей та створюють нові сучасні осередки. На цьому наголосив Олександр Пацкан, заступник голови облдержадміністрації.

«Протягом 2020-2021 років, відколи реалізовується національна програма, в нашій області звели кілька нових закладів загальної середньої освіти, добудували нові корпуси, реконструювали та перепрофілювали будівлі, виконали термомодернізацію приміщень тощо», – підкреслив Олександр Пацкан.

За його словами, у школах, оновлених відповідно до ключових завдань Глави держави, зараз навчаються майже 4300 закарпатських дітей.

Так, протягом 2020 року проєкти з розбудови освітньої інфраструктури реалізували в Батівській школі-садку, Кірешській ЗОШ I ст., Тячівській ЗОШ І-III ст. № 2 та Руськополівській ЗОШ І-III ст.

У 2021 р. розпочали роботи у Тернівському закладі освіти, а сьогодні тут уже навчаються діти. Також цьогоріч завершили проєкт добудови у Неліпинській школі.

Зараз у межах національної програми триває будівництво та реконструкція школи в с. Рокосово та в Ужгородській ЗОШ №19.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар