Закарпатців попереджають про небезпеку! Потенційні вбивці за кермом (відео)

жовтня 25 / 2021
Закарпатців попереджають про небезпеку! Потенційні вбивці за кермом (відео)

Потенційні вбивці за кермом. Як показує статистика, щороку виявляється величезна кількість фактів керування автомобілем у стані сп’яніння. Кожен день по дорогах України їдуть водії, у яких ступінь сп’яніння вище 0,5 проміле.

Під впливом меншої дози алкоголю їде кожен сотий водій. В Україні одна з найгірших статистик «п’яних» ДТП серед сусідніх країн. Незважаючи на безліч резонансних ситуацій, які розбурхують громадськість, щомісяця по всій країні фіксують понад 7 тисяч порушень. Ані високі штрафи, ані жахаючі аварії, які стаються під впливом алкоголю, чи наркотиків не стримують цих «горе-кермувальників».

Якби хтось знав, як подолати проблему з нетверезими водіями за кермом — отримав би напевно Нобелівську премію миру. Втім, поки що вирішення проблеми немає. Окрім того, що покарання треба робити жорсткішим, треба посилювати контроль, перевірки водіїв на дорогах.

На думку багатьох за випадки нетверезого водіння необхідно ввести відповідальність набагато жорсткішу — аж до кримінальної. Зараз, якщо спіймали перший раз — це штраф, другий раз — знову штраф, і навіть третій раз — все одно, особа обходиться штрафом.

Категорія : Суспільство


Залишити Коментар