На 98 % завершена реконструкція одного з найбільших шкільних спортзалів Закарпаття

жовтня 14 / 2021


Керівництво області в межах робочої поїздки проінспектувало стан будівельних робіт спортивного залу Міжгірської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №1.

«Реконструкція одного з найбільших спортивних комплексів Закарпаття завершена на 98 %. Зараз тут закінчують внутрішні роботи з влаштування підлоги та монтажу вентиляційної системи», – наголосив заступник голови Закарпатської ОДА Іштван Петрушка.

За його словами, реалізація такого масштабного для нашого краю проєкту стала можливою завдяки програмі Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

«Уже найближчим часом учні школи та жителі громади зможуть тренуватися в комфортних умовах в оновленому приміщенні з сучасним атлетичним спортзалом, душовими, гардеробними, медичним пунктом тощо», – резюмував Іван Завидняк, в. о. директора департаменту економічного та регіонального розвитку Закарпатської облдержадміністрації.

Начальник управління державних програм та пріоритетних проєктів Закарпатської ОДА Єгор Микитюк зазначив, що загалом до цієї національної програми в області увійшло 12 об’єктів, 5 із них уже відкриті й повноцінно функціонують.






Категорія : Суспільство


Залишити Коментар