Презентація проекту. «Будівництво регулюючої споруди на річці Уж»

жовтня 09 / 2021

Проєкт «Будівництва регулюючої споруди на річці Уж у місті Ужгород (у районі Боздоського парку) Закарпатської області» презентували на прес-конференції у Водному господарстві краю.

Також представили представникам мас-медіа комплекс заходів з обводнення річки Уж та протипаводкового захисту Ужгорода у рамках розробки техніко-економічного обгрунтування. Фахівці детально роз’яснили усі нюанси проєкту та ризики, зокрема екологічні. Варто додати, ні про яке спорудження міні ГЕС тут не йдеться – запевнили фахівці.

І обов’язково за місяць будуть громадські слухання.«Будівництво регулюючої споруди на річці Уж у місті Ужгород (у районі Боздоського парку) Закарпатської області» – техніко-економічне обгрунтування грантового проєкту презентували у Водному господарстві краю. Останнім часом питання його запровадження наробило галасу, тож фахівці вирішили роз’яснити заплановані кроки у рамках українсько-словацького проєкту «Спільні заходи із запобігання стихійним лихам у транскордонному басейні річки Уж».

Категорія : Суспільство


Залишити Коментар