Ігор Шинкарюк узяв участь у конференції туристичних ініціатив «Сталий туризм Українських Карпат»

вересня 29 / 2021


Сьогодні в межах туристичного тижня на Закарпатті стартувала дводенна конференція туристичних ініціатив «Сталий туризм Українських Карпат».

Ігор Шинкарюк, заступник голови облдержадміністрації, взяв участь у заході та за дорученням очільника області Анатолія Полоскова привітав присутніх із початком роботи конференції.

За його словами, зараз завдяки підтримці держави питання розвитку Українських Карпат перейшло на стратегічний державний рівень.

Президент України Володимир Зеленський у 2019 році підписав Указ «Про розвиток регіону українських Карпат». Документ був спрямований на стимулювання соціально-економічного розвитку, підвищення інвестиційної привабливості, розбудови рекреаційного, туристичного та етнокультурного потенціалу регіону Українських Карпат.

«Для Закарпаття ця стратегія реалізувалася у десятки мільярдів гривень інвестицій в інфраструктуру, соціальне будівництво, реалізацію проєктів підтримки громад, транскордонні ініціативи тощо.

Впевнений, що за результатами роботи ми зафіксуємо кращі практики та досвід, які в подальшому будуть інтегровані у регіонах Карпат», – підкреслив Ігор Шинкарюк.

Конференція проходить за підтримки Агенції регіонального розвитку Закарпатської області та Закарпатської облдержадміністрації.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар