Новини Закарпаття

Понад місяць на Берегівщині функціонує оновлене приймальне відділення


омфортні умови для роботи лікарів та широкий спектр медичних послуг для місцевих жителів. Так заступник голови Закарпатської ОДА Ігор Шинкарюк прокоментував роботу оновленого приймального відділення у Берегівській центральній районній лікарні ім. Б. Ліннера.

У закладі охорони здоров’я в межах програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» провели капітальний ремонт із переплануванням 1-го поверху корпусу «Б» під відділення екстреної (невідкладної) медичної допомоги.

«Понад місяць мешканці Берегівщини отримують тут якісні медичні послуги.

Ми вже бачимо користь оновленого приймального відділення: лікарі рятують життя і надають допомогу швидко та якісно!» – зауважує Ігор Шинкарюк.

У модернізованому за сучасними вимогами відділенні працюють 22 медичні працівники, з них – 6 лікарів.

«Усі наші приміщення обладнані сучасним устаткуванням, що значно полегшує роботу персоналу та підвищує рівень надання оперативної і своєчасної допомоги. Ми давно потребували таких якісних змін, тож зараз у лікарні доступні нові послуги для пацієнтів», – підкреслив медичний директор закладу Йосип Бубряк.

За його словами, після ремонту в лікарні з'явилися нові приміщення, деякі з них облаштовані 11 ліжками для стаціонарного перебування хворих від одного дня. Раніше ж тут була одна оглядова палата та кабінет для маніпуляцій.

Сьогодні в медичному осередку є ендоскопічний та УЗД кабінети, палати інтенсивної терапії, операційна, експерт-лабораторія, приймальний бокс для карет швидкої допомоги, а для інфекційних хворих є окрема палата з додатковим входом.

Для повноцінного обстеження та лікування за кошти держбюджету закупили сучасне спеціалізоване обладнання, зокрема систему рентгенівської комп’ютерної томографії всього тіла Supria 32, рентген Perform-X та УЗД-апарат CX50 Philips.

Перейти на сайт