Понад місяць на Берегівщині функціонує оновлене приймальне відділення

серпня 03 / 2021

омфортні умови для роботи лікарів та широкий спектр медичних послуг для місцевих жителів. Так заступник голови Закарпатської ОДА Ігор Шинкарюк прокоментував роботу оновленого приймального відділення у Берегівській центральній районній лікарні ім. Б. Ліннера.

У закладі охорони здоров’я в межах програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» провели капітальний ремонт із переплануванням 1-го поверху корпусу «Б» під відділення екстреної (невідкладної) медичної допомоги.

«Понад місяць мешканці Берегівщини отримують тут якісні медичні послуги.

Ми вже бачимо користь оновленого приймального відділення: лікарі рятують життя і надають допомогу швидко та якісно!» – зауважує Ігор Шинкарюк.

У модернізованому за сучасними вимогами відділенні працюють 22 медичні працівники, з них – 6 лікарів.

«Усі наші приміщення обладнані сучасним устаткуванням, що значно полегшує роботу персоналу та підвищує рівень надання оперативної і своєчасної допомоги. Ми давно потребували таких якісних змін, тож зараз у лікарні доступні нові послуги для пацієнтів», – підкреслив медичний директор закладу Йосип Бубряк.

За його словами, після ремонту в лікарні з'явилися нові приміщення, деякі з них облаштовані 11 ліжками для стаціонарного перебування хворих від одного дня. Раніше ж тут була одна оглядова палата та кабінет для маніпуляцій.

Сьогодні в медичному осередку є ендоскопічний та УЗД кабінети, палати інтенсивної терапії, операційна, експерт-лабораторія, приймальний бокс для карет швидкої допомоги, а для інфекційних хворих є окрема палата з додатковим входом.

Для повноцінного обстеження та лікування за кошти держбюджету закупили сучасне спеціалізоване обладнання, зокрема систему рентгенівської комп’ютерної томографії всього тіла Supria 32, рентген Perform-X та УЗД-апарат CX50 Philips.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар