На громадських слуханнях в Ужгородській міськраді підтримали ще один детальний план території

червня 25 / 2021

Проєкт «Внесення змін до детального плану території, обмеженої вулицями Єньківською, Загорською та Степана Фодора (район очисних споруд)» і звіт про визначення обсягу його стратегічної екологічної оцінки схвалили днями на громадських слуханнях в Ужгородській міській раді.
На зібранні головний архітектор міста Олег Боршовський повідомив, що за час, визначений для громадського обговорення, письмових зауважень та пропозицій не надходило. Представив проєкт детального плану цієї території – району очисних споруд, змішаної громадської, житлової, виробничої, комунально-складської зони, повідомив про планувальні обмеження санітарно-захисних зон від очисних споруд, охоронні зони інженерних мереж, про транспортну інфраструктуру, впорядкування озер тощо.

Запитання від учасників слухань були про зведення багатоповерхівок, чи планується мережа каналізації кварталу індивідуальних будинків.
Згодом проєкт «Внесення змін до детального плану території, обмеженої вулицями Єньківською, Загорською та Степана Фодора (район очисних споруд)» і звіт про визначення обсягу його стратегічної екологічної оцінки розглянуть депутати Ужгородської міської ради.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар