Легко і просто: презентуємо оновлений сайт ТОВ «Закарпаттяенергозбут»

травня 26 / 2021

Оновлений дизайн, спрощений перегляд, згруповані за темами рубрики - ТОВ «Закарпаттяенергозбут» презентує оновлений сайт, розроблений для полегшення пошуку інформації споживачами. Сайт має те ж саме доменне ім’я, тож споживачам його легко буде шукати – zakarpatzbut.energy,Запрошуємо знайомитися!

Протягом кількох місяців спеціалісти товариства розробляли новий дизайн сайту та готували інформацію, групували її за рубриками, оновлювали та вивіряли. З цією метою опрацювали велику кількість інформації, переймали досвід у колег, вивчали новітні тенденції.
«При розробці нового сайту ми орієнтувалися насамперед на запити споживачів, а також на те, аби фізичним та юридичним особам було зручно шукати інформацію, – коментує директорка ТОВ «Закарпаттяенергозбут» Наталія Німець. – Саме тому на головній сторінці основні банери скеровують споживача на ключові позиції діяльності товариства: постачання електричної енергії та природного газу. Крім того, ще одним банером ми одразу даємо можливість споживачеві потрапити в сучасний сервіс – Електронну абонентську книжку ТОВ «Закарпаттяенергозбут», за допомогою якої можна легко контролювати споживання енергоносіїв, перевіряти оплати, спілкуватися з товариством тощо. Проте модернізація сайту ще триває, тож у разі виникнення пропозицій просимо споживачів писати нам на адресу zez@zakarpatzbut.energy».

Також одразу на головній сторінці для зручності споживачів розміщена рубрика «Подати документи онлайн» – сервіс дистанційної подачі документів для приєднання до умов договорів на постачання природного газу та електричної енергії.
«Цей сервіс, нагадаємо, дозволяє дуже швидко і за спрощеною процедурою подати заявку до ТОВ «Закарпаттяенергозбут», прикріпивши необхідні документи. У будь-якому разі споживачеві не слід перейматися, якщо виникнуть із цим запитання, наші спеціалісти супроводжуватимуть кожного клієнта, консультуватимуть і допомагатимуть на кожному етапі приєднання», – наголошує Наталія Німець



Оновлена також і мобільна версія сайту. Впевнені: споживачі оцінять легкість та структурованість оновленого дизайну.
ТОВ «Закарпаттяенергозбут» також нагадує, що вся оперативна інформація, новини, відповіді на питання споживачів також розміщуються на сторінці товариства в Фейсбук - https://www.facebook.com/zakenergozbut. Запрошуємо приєднуватися до неї, стежити, коментувати, писати нам свої пропозиції – будемо раді зворотному зв’язку!

Пресслужба ТОВ «Закапаттяенергозут»

Категорія : Суспільство


Залишити Коментар