На Закарпатті поліцейські та психологи радилися щодо спільних методів дієвої протидії насильству у сім’ї

травня 18 / 2021
Поліцейські спільно з психологами обговорили специфіку допомоги постраждалим від домашнього насильства. Про методи взаємодії у цьому питанні правоохоронці спілкувалися з фахівцям психології у залі колегії поліції Закарпаття.

Вчора, 17 травня, у Головному управлінні Національної поліції в Закарпатській області відбулася робоча нарада, на якій присутні обговорили питання протидії домашньому насильству. Серед основних тез зустрічі учасники заходу детально обговорили запобігання будь-яким проявам насильства у сім’ях краян та шляхи подолання цього явища в цілому.

Особливу увагу присутні приділили питанню налагодження взаємодії між службами, які працюють у сфері протидії домашньому насильству, а також методиці надання всебічної допомоги постраждалим особам.

Участь у дискусії взяли представник Управління дотримання прав людини Національної поліції Тетяна Щерба, психологи поліції Закарпаття та представники Закарпатського центру соціально-психологічної допомоги постраждалим від домашнього насильства.

«Наша мета - повністю викорінити це негативне явище у нашому краї. Для цього люди повинні зрозуміти, що нам можна довіряти. Тільки у випадку повного порозуміння з потерпілими ми зможемо спільно завадити вчиненню проти них протиправних дій» - запевнила Тетяна Щерба.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар