Для вакцинації поліцейських на Закарпатті працює спеціальна мобільна група медиків

травня 07 / 2021
Відповідно до запланованого графіка медичні працівники «Територіального медичного об’єднання МВС України в Закарпатській області» здійснюють вакцинацію поліцейських усіх управлінь та відділів поліції регіону.


На Закарпатті розпочала свою роботу спеціалізована медична мобільна група «Територіального медичного об’єднання МВС України у Закарпатській області».

Медичні працівники відвідують управління та відділи поліції для того, щоб поліцейські, які виявили бажання вакцинуватися від COVID-19, мали змогу отримати прививку в максимально комфортних умовах та заощадивши час на прибуття до медичного закладу.

Сьогодні, 7 травня, мобільна медична група прибула до Тячівського районного відділу поліції. Вакцинацію працівників поліції проводили в спеціально облаштованому та продезинфікованому приміщенні. Такі умови дозволяють поліцейським після імунізації приступати до виконання своїх службових обов’язків у звичному режимі.


Згідно із запланованим графіком медична мобільна група здійснюватиме вакцинацію в кожному відділі поліції регіону. Кількість поліцейських, які бажають долучитися до загальної імунізації, зростає, адже кожна доза вакцини – це крок до захисту здоров’я не лише працівника поліції, але й здоров’я всіх людей, з якими він контактує в щоденній роботі.


Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар