Новини Закарпаття

Нових начальників територіальних підрозділів Головного управління ДСНС Закарпаття представили на місцях



Сьогодні, 29 квітня, за участі керівництва Головного управління ДСНС області, на місцях було представлено нових начальників територіальних підрозділів.

Так, Ужгородським районним управлінням керуватиме Віктор Глушеня, а Берегівське, Мукачівське, Хустське, Тячівське та Рахівське районні управління відповідно очолили: Святослав Сміщук, Євген Праслов, Андрій Попович, Іван Мошкола та Олександр Тушер.

У ході робочих нарад, які пройшли в кожному із підрозділів, рятувальники також обговорили й ряд важливих службових питань. Зокрема, пріоритетними залишаються: готовність рятувальних підрозділів до дій за призначенням в умовах надзвичайних ситуацій, а також виконання комплексу заходів, спрямованих на недопущення виникнення надзвичайних ситуацій, випадків загибелі людей на них. Обговорювалися також питання щодо організації роботи по зміцненню дисципліни, ведення індивідуальної, виховної роботи в підрозділах та заходи щодо її покращення, стан утримання матеріально-технічної бази підрозділів області.

Попереду травневі свята та Великдень, а це - посилений варіант несення служби всіма підрозділами ДСНС. Особливо наголошувалося на дотриманні карантинних заходів. Йшлося й про щеплення від коронавірусу, яке є найдієвішим проти поширення пандемії. На сьогодні, вже майже двісті фахівців оперативно-рятувальної служби провакциновано.


ГУ ДСНС України у Закарпатській області
Перейти на сайт