Нових начальників територіальних підрозділів Головного управління ДСНС Закарпаття представили на місцях

квітня 29 / 2021


Сьогодні, 29 квітня, за участі керівництва Головного управління ДСНС області, на місцях було представлено нових начальників територіальних підрозділів.

Так, Ужгородським районним управлінням керуватиме Віктор Глушеня, а Берегівське, Мукачівське, Хустське, Тячівське та Рахівське районні управління відповідно очолили: Святослав Сміщук, Євген Праслов, Андрій Попович, Іван Мошкола та Олександр Тушер.

У ході робочих нарад, які пройшли в кожному із підрозділів, рятувальники також обговорили й ряд важливих службових питань. Зокрема, пріоритетними залишаються: готовність рятувальних підрозділів до дій за призначенням в умовах надзвичайних ситуацій, а також виконання комплексу заходів, спрямованих на недопущення виникнення надзвичайних ситуацій, випадків загибелі людей на них. Обговорювалися також питання щодо організації роботи по зміцненню дисципліни, ведення індивідуальної, виховної роботи в підрозділах та заходи щодо її покращення, стан утримання матеріально-технічної бази підрозділів області.

Попереду травневі свята та Великдень, а це - посилений варіант несення служби всіма підрозділами ДСНС. Особливо наголошувалося на дотриманні карантинних заходів. Йшлося й про щеплення від коронавірусу, яке є найдієвішим проти поширення пандемії. На сьогодні, вже майже двісті фахівців оперативно-рятувальної служби провакциновано.


ГУ ДСНС України у Закарпатській області
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар