На Тересвянському мосту влаштували тонкошарове асфальтне покриття (фото)

квітня 05 / 2021
На Тересвянському мосту влаштували тонкошарове асфальтне покриття (фото)
У рамках експлуатаційних робіт влаштували тонкошарове асфальтне покриття на мосту, що розташований на дорозі по Н-09 Мукачево — Рахів — Івано-Франківськ — Львів на км 105+014.
Міст через річку Тересва є стратегічно важливим об’єктом, тому задля забезпечення безпеки руху по ньому було ухвалено рішення влаштувати шар асфальту на обох смугах та під’їздах з обох боків – 104 м та 71 м.
Звертаємо увагу, що роботи були проведені для забезпечення проїзду, і не є етапом реконструкції мосту, яка запланована на 2021 рік. Нині тривають роботи з проєктування.
Нинішній стан мосту за експертною оцінкою визначений як обмежено працездатний. У 2019 році Службою автомобільних доріг у Закарпатській області введено тимчасове обмеження руху із забороною проїзду транспортних засобів загальною вагою понад 7 тонн. Перевізники мусять об’їжджати аварійний міст місцевими дорогами, а це гак у 32 км.
Міст через річку Тересва на км 105+014 дороги Н-09 Мукачево — Рахів — Івано-Франківськ — Львів. Маршрут є транспортним коридором області, яка має виходи до кордону з 4 країнами ЄС.
Міст, що має надважливе значення для логістики регіону, це шлях для мешканців Рахівського та Тячівського районів до обласного центру та Мукачево. По обидва боки річки Тересва, через яку і прокладений міст, населені пункти – село Бедевля та смт Тересва.


Категорія : Суспільство


Залишити Коментар