На Тячівщині поліцейські спілкуються з найменшими жителями краю

березня 04 / 2021
Ювенальна превенція районної поліції продовжила роботу з дітьми краю та спілкується з родинами Тячівської міської об'єднаної територіальної громади.

Цього тижня поліція Тячівщини у співпраці з сільськими старостами, медичними працівниками, представниками соціальних служб та психологами провели ряд зустрічей з родинами, які з тих чи інших обставин наразі перебувають під наглядом цих служб.

Інспектор поліції Мирослава Фіцай відзначає, що бачить гарні результати роботи з дітьми у краї. Вона щиро радіє, коли під час подібних рейдів приходить у родини та бачить, що співпраця з правоохоронцями дає хороші результати. За словами ювеналки дійсно приємно бачити щасливих малюків та підлітків, порозуміння з їх батьками.

«Слід розуміти, що якщо родина перебуває під наглядом поліції та соціальних служб – це не є погано. Це аж ніяк не означає, що це проблемні сім’ї чи в них є труднощі з дітьми. Є дуже багато причин, за яких можна опинитися в обставинах, коли потрібна підтримка. Ювенальна поліція ж просто націлена на допомогу дітям, незалежно від обставин. Кожен неповнолітній – це та людина, якій ми приділимо час, допоможемо з особистими переживаннями, спрятимемо вирішенню їх проблем. Ювенальна поліція працює для кожної дитини», – наголосила Мирослава Фіцай.

Проте, все ж виявлено і такі родини, де ще є ряд проблем. Серед найбільш болючих – зловживання алкоголем когось із батьків. Такі родини попередили, що, якщо батьки не йтимуть назустріч потребам своїх маленьких членів сім’ї, то підніматимуться питання про притягнення їх до відповідальності.

Поліція ж і надалі співпрацюватиме з родинами, щоб підтримувати їх у важкі моменти, розділяти з ними радості, печалі та перемоги. Ювенальні поліцейські Закарпаття роблять усе можливе, щоб кожна дитина у краї розуміла, що окрім рідних людей та друзів у них є ще одна вагома підтримка – люди у формі.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар