Земельні війни на Закарпатті (відео)

березня 04 / 2021

Столичні рейдери, погрози нацгвардією. Конфлікт може обернутися катастрофою.

На Виноградівщині на поля, що обробляють місцеві жителі, приїхала техніка і люди зі столиці. Заявляють, що земля тепер їхня і вони будуть її обробляти. Місцеві землероби ж кажуть, що мають усі документи про право власності на землю. Однак, дивним чином, на одну і ту ж територію "гості", що нещодавно прибули, теж, за словами, мають документи.
Погрожують, що трактори переорють всі наявні насадження, починають виставляти власні теплиці. На конфліктну ситуацію зібралось більше 60 людей, у разі невирішення конфлікту обіцяють привести 2000: власники, орендарі, працівники, місцеві жителі. Відстоюють своє законне право на володіння і користування полями. На що приїжджі київські себто господарі погрожують привести нацгвардію і розігнати з боєм селян. Ті ж, у свою чергу, здаватися не збираються.
Багато років виноградівські землероби вирощують полуниці, помідори, капусту і багато іншої продукції, якою забезпечують всю Україну. Ситуацією вкрай обурені і шоковані. Готові до радикальних дій для захисту свого майна і своєї справи, якщо цивілізовані методи протесту не спрацюють.

Slava Pantyo.

Категорія : Суспільство


Залишити Коментар