Новий голова Закарпатської ОДА відвідав із робочим візитом Хустський та Тячівський райони

грудня 28 / 2020
Анатолій Полосков: « Завдяки спільній, системній та скоординованій роботі нашої команди, вдалося розблокувати будівництво двох приймальних відділень районних лікарень у Тячеві та Хусті, яке з суб’єктивних підстав перебувало під загрозою зриву.

Ситуація могла призвести до втрати мільйонів гривень державних коштів з подальшим перекладанням фінансового тягаря на плечі громад. Сьогодні проводили інспектування різних об’єктів програми Президента «Велике будівництво» в Тячівському і Хустському районах, і переконалися, що на цих приймальних відділеннях працюють десятки будівельників майже в цілодобовому режимі для завершення цих критично важливих для громад об’єктів."

За словами голови Закарпатської ОДА, проводиться всебічний аналіз причин, з яких стан на цих об’єктах був неприйнятним і після цього буде прийнято ряд управлінських рішень.

"Ми не маємо права втрачати жодної гривні державного фінансування, перевантажувати місцеві бюджети, ставити під загрозу виконання доручень Президента. Особливо з причини відсутності комунікації та ефективних рішень відповідальних посадових осіб."- Анатолій Полосков.

Анатолій Полосков у межах робочої поїздки оглянув:

Капітальний ремонт дошкільного навчального закладу у селі Холодне, Тячівський р-н. Об’єкт фінансується за рахунок: - субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій.

Будівля дитячого садка у с. Тарасівка Тячівського району − реконструкція для розміщення дошкільного навчального закладу”. Загальна кошторисна вартість об’єкту – 11695,386 тис.грн.

Реконструкція будівлі під дитячий садок та амбулаторію у с. Яблунівка Хустського району Загальна кошторисна вартість об’єкту становить 10 401 757 грн.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар