У Виноградівській школі №8 капітально ремонтують спортзал

грудня 03 / 2020

3 грудня 2020 року голова Виноградівської районної ради Віталій Любка та керівник райдержадміністрації Ігор Вантюх з робочим візитом побували у міській школі №8.
В освітній установі наразі проводяться роботи з капітального ремонту спортивного залу – тут оновлять приміщення, замінять стару підлогу на сучасне покриття, виконають побілку стелі та стін, а також встановлять нове освітлення, вентиляцію тощо. З районного бюджету на ці цілі спрямовано близько 1 млн 200 тис.грн. Роботи планують завершити та відкрити спортзал вже до кінця року.
Виноградівська ЗОШ І-ІІІ ст. №8 − найбільша в районі школа, де навчається на сьогодні 1109 учнів. Однак у закладі впродовж багатьох років здебільшого виконувалися поточні ремонти. Директор Марія Ярема розповіла, що такий ремонт у спортивному залі проводиться вперше за 30 років.
Загалом 2020 рік став плідним для установи, адже тут запрацював харчоблок європейського зразка. Від дати введення школи в експлуатацію, 1972 року, капітальний ремонт харчоблоку провели цьогоріч – замінили плитку на підлозі та стінах, встановлювали нове устаткування, вентиляцію. Крім того, для створення комфортних навчальних умов, у корпусі початкових класів встановили нові металопластикові вікна та двері, відремонтували внутрішню вбиральню. На ці роботи в цілому було спрямовано понад 3 млн грн.
− Районна рада активно працювала над оновленням закладів освіти, зокрема впроваджувалися енергоощадні заходи, ремонтувалися дахи, харчоблоки та санвузли, − зазначив Віталій Любка. – Вже зовсім скоро у школі № 8 діти займатимуться фізичною культурою у сучасному та затишному приміщенні. Тому тішить те, що цьогоріч вдалося вирішити чимало першочергових питань цього закладу, а також інших освітніх установ району.


Виноградівська районна рада
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар