У Виноградівській школі №8 капітально ремонтують їдальню

травня 26 / 2020
У Виноградівській школі №8 капітально ремонтують їдальню

25 травня 2020 року голова Виноградівської районної ради Віталій Любка відвідав Виноградівську загальноосвітню школу №8.

За участі депутата районної ради, керівника Центру з обслуговування закладів освіти Виноградівського району Юрія Свища вони перевірили хід ремонтних робіт, які наразі проводяться в їдальні закладу. Так тут триває капітальний ремонт харчоблоку – замінюють плитку на підлозі та стінах, незабаром встановлюватимуть нове устаткування. Тож вже зовсім скоро школа матиме сучасну кухню європейського зразка. З районного бюджету на ці цілі у травні було спрямовано 1 млн 445 тис.грн.

Директор Марія Ярема розповіла, що вперше з 1972 року, відколи школа була введена в експлуатацію, проводиться капітальний ремонт харчоблоку. Окрім того, на даний час ремонт харчоблоку та заміна застарілого обладнання – одне з першочергових питань для освітньої установи. Адже діток тут харчують у три етапи, позаяк є 13 груп продовженого дня та 70 дітей пільгової категорії. В цілому це 460 діток, які мають харчуватися в шкільній їдальні. Загалом школа найбільша в районі - тут навчається 1081 учень.

«Сучасний харчоблок для навчального закладу – це вимога часу. Й зважаючи на те, що капітальний ремонт харчоблоку тут не робився 48 років, його оновлення ? це шлях до здорового харчування і збереження здоров’я дітей, підвищення енергоефективності та покращення санітарного стану. Також ремонтні роботи у підсумку забезпечать комфортні умови праці кухарям та високоякісний процес приготування їжі для школярів», ? зазначив Віталій Любка.

Окрім того, як інформував Юрій Свищо, у корпусі початкових класів Виноградівської ЗОШ №8 найближчим часом розпочнеться капітальний ремонт по заміні старих вікон та дверей на металопластикові.

Виноградівська районна рада
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар