В Ужгороді стартувала благодійна акція зі збору коштів для онкохворих дітей

листопада 29 / 2020

Благодійна акція "Розтопи своє серце — допоможемо діткам разом" стартувала 27 листопада, в обласній бібліотеці ім. Потушняка в Ужгороді.

За словами організаторки Євгенії Напуди, там представили для продажу роботи фотографа Володимира Хили. Зібрані гроші хочуть віддати для онкохворих дітей Іршавщини.

"На виставці представлені 10 фоторобіт – це все міські пейзажі Ужгорода. Є осінні, є нічні. Роботи підбирав так, щоб можна було ними оздобити інтер’єр кімнати або офісу. Наразі, за даними онкологів Іршавщини, знаходиться 13 дітей на обліку. Ціну таку ставив, щоб чим побільше зібрати грошей для дітей", — розповів Суспільному Володимир Хила.

Організаторка події Євгенія Напуда повідомила, що в бібліотеку можна буде приходити у будь-який час, аби обирати собі фотороботи. "Мінімальна вартість кожної фотороботи — 150 гривень. Але якщо у когось є велике бажання підтримати онкохворих діток більшою сумою, то такі дії вітаються. Уже дві картини заброньовані", — каже Євгенія Напуда.

В Ужгороді стартувала благодійна акція зі збору коштів для онкохворих дітей
"Ми говорили з Володимиром, якщо комусь довподоби буде якась конкретна фоторобота, а вже буде придбана, то можна буде до нього особисто звертатися, і він створить дублікат", — каже організаторка заходу.

За словами Євгенії Напуди, благодійна акція триватиме до 3 грудня цього року.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар