Маски, антисептики, два входи: як голосували на дільниці в Чопі (відео)

жовтня 25 / 2020
Через опломбування скриньок виникла трихвилинна затримка із відкриттям дільниці у місті Чоп на дільниці №210 803. Станом на 16-ту годину там проголосували 725 виборців, повідомила Суспільному голова комісії Ганна Павлик. За її словами, порушень упродовж дня там не зафіксували.

Виборча дільниця відчинилася о 8:03. За словами голови ДВК Ганни Павлик, затримка виникла через те, що не встигли вчасно опломбувати одну з переносних скриньок для голосування.

"О 7:15 почали засідання. Зробили акт, контрольні листи. У нас 4 скриньки великі, дві маленькі для пересувного голосування. Ну і трішки затримали. Поки підписи всі поставили. У нас вимірюють температуру. Є антисептики, вологі серветки. Маски є, кому потрібно", — розповіла Ганна Павлик.

За її словами, на цій дільниці проголосувати можуть 2259 жителів. 17 людей — за місцем проживання через стан здоров’я, однак не через коронавірусну інфекцію. Для уникнення скупчень запускають виборців почергово.

Щоб зайти проголосувати, виборці очікують надворі. Заходять через одні двері, виходять через інші.

"Ну трошки є якісь перешкоди у зв’язку з карантином, але зручно, — сказала виборчиня Надія Павлова. — Чекаємо. Ну в нас і так ідуть покращення в Чопі. Хочу, щоб було ще краще".

Виборцям давали 4 бюлетені: для обрання міського голови, депутатів обласної, районної та міської рад.

"Трошки забагато цих бюлетенів, — сказала виборчиня Марія Смерека. — Розібралися і проголосували, за кого хотіли. Хочеться чогось кращого. Багато питань соціальних невирішених. У місті теж деякі питання треба вирішувати".

Проголосувати на цій дільниці, як і на інших в Україні, виборці можуть до 8-ї вечора.

Категорія : Суспільство


Залишити Коментар