На Тячівщині працюватимуть пересувні поштові відділення

жовтня 05 / 2020
На Тячівщині працюватимуть пересувні поштові відділення
Вже наприкінці жовтня у деяких населених пунктах району працюватимуть пересувні поштові відділення. Про це повідомив територіальний менеджер поштового відділення м.Тячів Ігор Банк.
Зі слів Ігоря Михайловича, це експериментальний проєкт від Укрпошти, який має на меті покращити якість надання поштових, логістичних і фінансових послуг у селах з малою кількістю населення. Пересувне відділення – це повноцінне поштове відділення, яке приїжджає до домівки користувача з усіма послугами, що надає пошта, продуктами та навіть ліками. Так, по району їздитимуть 6 спеціальних автомобілів, які вже прибули до поштового відділення м.Тячів. У кожному такому авто буде шофер, начальник відділення та листоноша. Відповідно до графіка, ці автомобілі їздитимуть до сіл та присілків 1-3 рази на тиждень. Загалом, дислокуватимуться у 25 місцях по району.
Передбачається, що начальник відділення надаватиме поштові послуги безпосередньо у автомобілі, де селяни зможуть також придбати й товари першої необхідності, а листоноша тим часом розноситиме громадянам кореспонденцію, періодику, соціальні виплати та здійснюватиме кур’єрську доставку. Пересувне відділення працюватиме у одному населеному пункті по кілька годин. За день таке відділення зможе надати послуги у 2-3 населених пунктах.
У перспективі пересувні поштові відділення замінять неавтоматизовані відділення у селах району.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар