Закарпатські ювенали зустрілись з ужгородськими школярами

жовтня 05 / 2020
Днями начальник сектору ювенальної превенції поліції Закарпатської області Андрій Курта провів правовий урок для учнів 3-ого класу Ужгородської загальноосвітньої школи №5. Школярі дізнались, що таке правопорушення, які його наслідки та найголовніше - як не стати жертвою злочину.

Підполковник поліції обговорив з учнями школи основні правила особистої безпеки, яких слід дотримуватися на вулиці чи вдома. Школярі наводили характерні приклади, у які потрапляли вони чи їхні друзі і дізнавались, як слід діяти в тій чи іншій ситуації. Андрій Курта проконсультував кожного та порадив, куди слід звертатися за допомогою, якщо вони стали свідками чи учасниками правопорушення.

Також під час уроку поліцейський нагадав учням про правила дорожнього руху, безпечної поведінки на вулицях та шкільному майданчику. Працівник поліції закликав дітей не нехтувати встановленими правилами та уважно ставитися до власної безпеки та життя.

Наостанок правоохоронець побажав учням успішно вчитися, бути законослухняними громадянами нашої країни, а поліцейські Закарпаття у будь-якій ситуації завжди готові підтримати та допомогти.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар