На Рахівщині волонтери приберуть занедбаний смітник на цвинтарі (ФОТО)

вересня 02 / 2020
На Рахівщині волонтери приберуть занедбаний смітник на цвинтарі (ФОТО)

Акція з прибирання сміття на римо-католицькому цвинтарі в Ясінях пройде в суботу, 5 вересня о 10:00. Про це волонтери Нове Ясіня оголосили на своїй сторінці.
- Трохи більше року тому ми з вами встановили на цвинтарі зону роздільного збору відходів: для органічного сміття (скошеної трави, листя і живих квітів), скла, пластику, металу та іншого сміття. І це було єдине правильне рішення на той момент, щоб не робити звалища з цвинтаря і не забруднювати довкілля, - йдеться у дописі волонтерів. - Просимо не розчаровуватися, не звинувачувати когось, один одного, владу чи Україну, а прийти в суботу 5 вересня j 10-00 на цвинтар і розібрати ту неприємну купу на відходи, що переробляються і вивезти все на переробку, а скошену траву та квіти залишити черв'ячкам.

Приєднатись до акції прибирання закликали і місцеву владу та керівників комунального господарства, зокрема Андрій Візавер.

- В свою чергу закликаємо приєднатися Jurek Gal, Андрій Візавер, Чиста Ріка Чиста Вода, представників ясінянської влади та владнати питання по системному вивезенню сміття. Якщо потрібна буде колективна заява на сільраду, щоб вивезли відходи, напишемо її. Але наведім порядок там, посортуймо, візьмемо цю справу у свої руки і покажемо, що ми є ГРОМАДА і не чекаємо манни з неба.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар