Вступна кампанія у розпалі! Творчі конкурси проходять в Ужгородському інституті культури і мистецтв

серпня 14 / 2020
Вступна кампанія у розпалі! Творчі конкурси проходять  в Ужгородському інституті культури і мистецтв
Вступна кампанія у розпалі! Творчі конкурси проходять в Ужгородському інституті культури і мистецтв Закарпатської обласної ради. Наразі випробування здаютьвипускники 11 класів, аби здобути одну з творчих професій.

Напередодні тут провели прийом студентів після 9 класу. Абітурієнти з усіх куточків Закарпаття приїхали в обласний центр, аби показати свої здібності фахівцям і наблизитися на крок до омріяної професії – в Ужгородському інституті культури і мистецтв повним ходом ідуть творчі конкурси. Усі вступники- хвилюються. Музичне мистецтво, сценічне мистецтво, хореографія, менеджмент соціокультурної діяльності, інформаційна, бібліотечна та архівна справа – такі спеціальності наразі відкриті для здобуття вищої освіти в закладі.

Також функціонує структурний підрозділ на базі 9 класів – відділення фахового молодшого бакалавра, де цього року був шалений конкурс , зокрема– четверо на одне місце – на спеціалізацію видовищно- театралізовані заходи. До слова, у цьому році вперше на Закарпатті випустили студентів з дипломами за новими спеціальностями – сценічне мистецтво, музичне мистецтво та інформаційна, бібліотечна та архівна справа.

Всі випускники працевлаштовані у закладах краю. У зв’язку з пандемією коронавірусу, чимало вступників не встигли подати вчасно заяви, тому Міністерство освіти і науки продовжило набір на контрактну форму навчання до 22 серпня для 9-тикласників, а для 11 – класники можуть зареєструватися в електронному кабінеті до 30 вересня. Перевагу при вступі при рівній кількості балів, мають абітурієнти з сіл.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар