В ОДА засідала робоча група з питань гуманітарної допомоги

серпня 07 / 2020
В ОДА засідала робоча група з питань гуманітарної допомоги
6 серпня під головуванням заступниці голови Закарпатської ОДА Ольги Травіної відбулося засідання робочої групи з питань гуманітарної допомоги при облдержадміністрації.

Насамперед розглянуто заяву Ужгородського міського благодійного фонду „Репродуктивне здоров?я” про визнання гуманітарною допомогою вантажу загальною вагою 2641 кг, який надійде на адресу Фонду з Данії.

Під час засідання заслухано представника організації щодо намірів використання вантажу. Відповідно до спільних планів іноземного донора та організації–отримувача речі планується розподілити серед фізичних осіб, які потребують допомоги.

У складі допомоги із-за кордону надходять: пральні машини, ліжка, речі для кухні, посуд, столи, стільці, телевізори, допоміжні засоби (стільці на коліщатах, стільці у ванну для миття, ходунки на колесах), дивани, приліжкові столики, подушки, одяг, килими, комп’ютери з моніторами, велосипеди, дитячі іграшки, дошки для малювання, швабри, світильники, канцелярське приладдя та полиці.

Робочою групою прийнято рішення рекомендувати голові ОДА видати розпорядження про визнання зазначеного вантажу гуманітарною допомогою.

Результатом розгляду другого питання було прийнято позитивне рішення щодо безоплатної передачі департаментом соціального захисту населення облдержадміністрації легкового автомобіля, визнаного гуманітарною допомогою, у власність члену сім?ї померлої особи з інвалідністю.

Закарпатська ОДА
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар