Новини Закарпаття

Поліцейські Рахівщини задокументували упродовж тижня понад два десятки п’яних водіїв

Поліцейські Рахівщини задокументували упродовж тижня понад два десятки п’яних водіїв


23 факти керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння виявили лише за минулий тиждень працівники Рахівського відділення поліції.

Зокрема, у селищі Великий Бичків удосвіта увагу працівників групи реагування патрульної поліції Рахівського відділення привернув автомобіль марки «Volkswagen Pаssаt» іноземної реєстрації.

Побачивши службовий автомобіль поліції, водій вимкнув світло і з’їхав із головної дороги на бічну вулицю. Його вирішили перевірити правоохоронці.

У салоні іномарки перебувала компанія молодих людей. Водій, житель села Луг Рахівського району, взагалі не має водійського посвідчення та перебував у стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 0,5 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

У тому ж Великому Бичкові вночі працівники групи реагування патрульної поліції Рахівського відділення зупинили автомобіль марки «BМW» іноземної реєстрації, який робив незрозумілі маневри.

За кермом іномарки перебував місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні у водія виявили 1,36 проміле алкоголю.

На правопорушника поліцейські склали адмінпротокол за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили від керування.

У селі Костилівка Рахівського району поліцейські зупинили незареєстрований мотоцикл марки «Мusstаng», яким керував без відповідних документів та захисного шолома місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні в нього виявили 1,23 проміле алкоголю. На правопорушника було складено відповідні адмінпротоколи, транспортний засіб помістили на спецмайданчик поліції Рахова.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) направлено до суду для прийняття остаточного рішення.

Поліція Рахівщини вкотре звертається до водіїв із застереженням: сідаючи за кермо у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння, ви наражаєте на смертельну небезпеку себе та інших учасників дорожнього руху. Будьте уважні та відповідальні керуючи транспортним засобом!

Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Перейти на сайт