Поліцейські Рахівщини задокументували упродовж тижня понад два десятки п’яних водіїв

липня 29 / 2020
Поліцейські Рахівщини задокументували упродовж тижня понад два десятки п’яних водіїв


23 факти керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння виявили лише за минулий тиждень працівники Рахівського відділення поліції.

Зокрема, у селищі Великий Бичків удосвіта увагу працівників групи реагування патрульної поліції Рахівського відділення привернув автомобіль марки «Volkswagen Pаssаt» іноземної реєстрації.

Побачивши службовий автомобіль поліції, водій вимкнув світло і з’їхав із головної дороги на бічну вулицю. Його вирішили перевірити правоохоронці.

У салоні іномарки перебувала компанія молодих людей. Водій, житель села Луг Рахівського району, взагалі не має водійського посвідчення та перебував у стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 0,5 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

У тому ж Великому Бичкові вночі працівники групи реагування патрульної поліції Рахівського відділення зупинили автомобіль марки «BМW» іноземної реєстрації, який робив незрозумілі маневри.

За кермом іномарки перебував місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні у водія виявили 1,36 проміле алкоголю.

На правопорушника поліцейські склали адмінпротокол за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили від керування.

У селі Костилівка Рахівського району поліцейські зупинили незареєстрований мотоцикл марки «Мusstаng», яким керував без відповідних документів та захисного шолома місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні в нього виявили 1,23 проміле алкоголю. На правопорушника було складено відповідні адмінпротоколи, транспортний засіб помістили на спецмайданчик поліції Рахова.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) направлено до суду для прийняття остаточного рішення.

Поліція Рахівщини вкотре звертається до водіїв із застереженням: сідаючи за кермо у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння, ви наражаєте на смертельну небезпеку себе та інших учасників дорожнього руху. Будьте уважні та відповідальні керуючи транспортним засобом!

Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар