Жодна сфера діяльності життя людини без використання води неможлива

червня 06 / 2020
Жодна сфера діяльності життя людини без використання води неможлива
Водні ресурси у наш час виступають як важливий природний фактор, який часто визначає можливості розвитку сільського господарства і промисловості, розміщення і планування міст та інших населених пунктів, організацію відпочинку й охорону здоров’я людей.

Жодна сфера діяльності і життя людини неможлива без використання води.

Залежність економіки держави і умов розвитку суспільства від водних ресурсів у міру розвитку продуктивних сил не зменшується, а весь час зростає, тому що збільшується потреба у воді і підвищуються вимоги до її якості. Разом з тим, сучасне освоєння і ступінь господарського навантаження на водоресурсний потенціал досягли рівнів, що перевищують його відновну здатність. Якщо ще зовсім недавно брак води відчувався лише у районах, які недостатньо забезпечені природними водними ресурсами, то в наш час водна проблема охоплює все більше й більше районів, навіть тих, які раніше вважалися багатими на воду.

Чималу роль у цьому процесі відіграє Іршавська дільниця водного господарства Берегівського МУГВ. На даний час у нас працює 12 чоловік. Постійно слідкуємо за тим, щоб вчасно та якісно були виконані роботи по впорядкуванню русел річок, утримуємо в належному стані прибережні водозахисні смуги. Водночас проводимо роботи по благоустрою адміністративно-виробничої території, насосних станцій, гідротехнічних споруд та прибережних смуг.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар