У школі села Олешник встановлюють нові вікна та двері

червня 03 / 2020
У школі села Олешник встановлюють нові вікна та двері

В Олешницькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів завершуються ремонтні роботи по заміні дерев’яних вікон та дверей на металопластикові.

Голова Виноградівської районної ради Віталій Любка та керівник Центру з обслуговування закладів освіти району Юрій Свищо відвідали навчальний заклад з робочим візитом цими днями та оглянули приміщення, де вже встановлені новi склопакети. Також ознайомилися із матеріально-технічним забезпеченням початкових класів, які розпочинають навчання у рамках «Нової української школи».

На проведення капітального ремонту будівлі, заміну вікон та дверей рішенням сесії з районного бюджету було спрямовано 1 млн 505 тис.грн.

Директор школи Михайло Сігетій повідомив, що станом на сьогодні встановлено 8 дверей та 87 металопластикових вікон, зокрема, у 16-ти класних приміщеннях. Так, на даний час у школі навчається 692 учні, у перші класи подано 88 заяв.
До слова, у 2016 році за сприяння районної ради у школі встановили 25 вікон.

«Заміна вікон на енергоощадні дозволить знизити втрати тепла у холодні періоди року, а також створить затишні умови для учнів і працівників навчального закладу», ? зазначив голова ради.
Також у школі проводяться підготовчі роботи по капітальному ремонту вбиралень.

У школі села Олешник встановлюють нові вікна та двері


Виноградівська районна рада
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар