Новини Закарпаття

Відомо, хто стане новим заступником голови Закарпатської ОДА Петрова (фото)

Відомо, хто стане новим заступником голови Закарпатської ОДА Петрова (фото)
Вакантну посаду заступника голови Закарпатської ОДА займе Віталій Цвігун, який працював в "Укроборонпромі" та МОЗ.

Після візиту Президента Зеленського в області очікують на підсилення новопризначеного очільника Закарпатської адміністрації. Так, новим заступником Олексія Петрова стане Віталій Цвігун. Про це йдеться у декларації, яку він подав як кандидат. Раніше Віталій Цвігун займав керівну посаду в “Укрзалізниці”. Згодом став директором дивізіону спецекспортерів в “Укроборонпромі” звідки у 2019 році його звільнили.

Щодо діючих заступників Олексія Гетманенка та Ольги Травіної, то вони продовжують виконувати свої обов’язки. Жодного подання на їх звільнення нема.

Довідково: ВІТАЛІЙ ЦВІГУН
Член Наглядової ради ДП «ПРОЗОРРО.ПРОДАЖІ» та Комітетів з питань призначень та визначення винагороди посадовим особам Підприємства та Комітету з питань стратегії Підприємства, представник Держави. З березня 2018 р. до листопада 2019 р. працював у ДК «Укроборонпром» на посаді Директора дивізіону спецекспортерів, постачання, інформації та аналітики. У минулому працював у ДП «Укрзалізничпостач» у сфері держзакупівель та з червня – липня 2015 був радником Міністра економічного розвитку та торгівлі. У 2015 –2016 рр. був начальником відділу правового забезпечення держзакупівель юридичного департаменту Мінекономрозвитку. Приймав участь у розробці ЗУ «Про публічні закупівлі» та повний супровід запуску системи «ProZorro» від пілотного проекту до державної системи публічних електронних закупівель. З 2016 – 2018 працював у ПАТ «Укрзалізниця» на посадах заступник начальника/директор філії «Центр забезпечення виробництва». У 2005 закінчив Українську Академію зовнішньої торгівлі, факультет «Міжнародне право» з відзнакою та здобув ступінь магістра з міжнародного права. У 2014 році здобув ступінь магістра з менеджменту організацій у Державному економіко-технологічному університеті транспорту.
Перейти на сайт