Візит президента на Закарпаття - про що говорив і для чого приїздив? (відео)

травня 09 / 2020
Візит президента на Закарпаття - про що говорив і для чого приїздив? (відео)

Президент України 9 травня о 8 ранку прибув з робочим візитом у Закарпаття. Перша локація, яку відвідав Володимир Зеленський - меморіальний комплекс «Пагорб Слави» в Ужгороді, де поклав квіти і вшанував пам’ять воїнів, загиблих у боях за визволення України від нацистських окупантів у Другій світовій війні.

Далі кортеж президента прибув на КПП «Тиса», де оглянув проблемний міст, якому понад століття і презентував його ремонт. Новопризначений голова Закарпатської ОДА доповів президенту України про хід реалізації проєкту «Велике будівництво, яке має бути закінчене у Закарпатті до кінця 2020 року: це 5 садочків, 5 шкіл, 7 спортивних комплексів.

А також Олексій Петров розповів про проблеми лісової галузі, необхідність розбудови прикордонної інфраструктури, зокрема відкриття двох нових КПП - Дийда і Білої церкви.

Торкнулися питання і відновлення закарпатських доріг. Мова йшла про будівництво і ремонт 370 км автошляхів краю.На короткому брифінгу для журналістів, торкнулися питань реформ, призначення Саакашвілі, а також заробітчан, адже для Закарпаття – це вкрай актуально.

Що буде, якщо після карантину краяни захочуть повернутися на роботу за кордон?
Дві локації: Пагорб слави і КПП «Тиса», брифінг з всього 3 запитань - таким був майже 4-ригодинний візит президента України у Закарпаття.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар