Сьогодні в ОДА відбулося засідання регіональної комісії ТЕБ та НС

квітня 10 / 2020
Сьогодні в ОДА відбулося засідання регіональної комісії ТЕБ та НС

Сьогодні в ОДА відбулося засідання регіональної комісії ТЕБ та НС

Головував – в. о голови державної адміністрації, голова регіональної комісії Олексій ГЕТМАНЕНКО

ПРОТОКОЛ № 4 планового засідання регіональної комісії
3. Враховуючи особливий ризик інфікування коронавірусною інфекцією COVID-19 у вихідні та святкові дні:

3.1. Рекомендувати райдержадміністраціям, міськвиконкомам, об’єднаним територіальним громадам з урахуванням статей 29, 30, 32 Закону України „Про захист населення від інфекційних хвороб” і постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211 „Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19” запровадити відповідно до законодавства додаткові обмежувальні протиепідемічні заходи на період карантину, шляхом виконання додаткових профілактичних немедикаментозних заходів, під час вихідних та святкових днів, серед яких:
- обмежити пересування та перебування громадян в громадських місцях;
- без особливої потреби, утриматися від перебування у громадських місцях;
- не виходити на вулиці населених пунктів;
- утриматися від використання власних транспортних засобів;
- утриматися від переміщення між населеними пунктами;
- без особливої потреби, утриматися від відвідування аптек, продовольчих магазинів, автомобільних заправних станцій, тощо.

Термін: у період вихідних (святкових) днів (з 13 год. 00 хв. суботи до 6 год. 00 хв. першого робочого дня після вихідних (святкових) днів

4. Райдержадміністраціям, міськвиконкомам:

4.1. На підставі зведеного переліку об’єктів критичної інфраструктури, сформувати та подати на затвердження місцевих комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій детальний перелік об’єктів критичної інфраструктури діяльність яких є критично необхідною і не може бути обмеженою в умовах карантину.

5. Керівникам підприємств, установ, закладів та організацій всіх форм власності:
5.1. Забезпечити безперебійну/стабільну роботу об’єктів критичної інфраструктури діяльність яких є критично необхідною і не може бути обмеженою в умовах карантину.

6. Головному управлінню Національної поліції у Закарпатській області, управлінню патрульної поліції в Закарпатській області, військовій частині 3002 Національної гвардії України:
6.1. Забезпечити безперешкодне пересування на роботу та з роботи осіб, які працюють на об’єктах критичної інфраструктури діяльність яких є критично необхідною і не може бути обмеженою в умовах карантину.
6.2. Під час здійснення охорони громадського порядку та патрулювання територій населених пунктів забезпечити проведення активної роз’яснювальної роботи та рекомендувати громадянам дотримуватися вищенаведених рекомендаційних профілактичних заходів.
7. Контроль за виконанням рішення регіональної комісії з даного питання покласти на департамент інфраструктури, розвитку і утримання мережі автомобільних доріг загального користування місцевого значення та житлово-комунального господарства облдержадміністрації (Едуарда МАЛЯРА) та головне управління Національної поліції у Закарпатській області (Олександр Шляховський).

Закон України “Про основні засади забезпечення кібербезпеки України”
Ст. 1, п.16 критично важливі об’єкти інфраструктури (далі - об’єкти критичної інфраструктури) - підприємства, установи та організації незалежно від форми власності, діяльність яких безпосередньо пов’язана з технологічними процесами та/або наданням послуг, що мають велике значення для економіки та промисловості, функціонування суспільства та безпеки населення, виведення з ладу або порушення функціонування яких може справити негативний вплив на стан національної безпеки і оборони України, навколишнього природного середовища, заподіяти майнову шкоду та/або становити загрозу для життя і здоров’я людей;
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар