Зцілюють невидимі рани, зміцнюють віру та сили: сьогодні своє свято відзначають військові капелани

жовтня 25 / 2023
🫶🇺🇦 Зцілюють невидимі рани, зміцнюють віру та сили: сьогодні своє свято відзначають військові капелани.

На передовій вони завжди поруч із нашими захисниками – у важку чи в радісну хвилину. В будь-якій точці фронту завжди поруч із наймогутнішою зброєю та захистом – зі Словом Божим і молитвою.

❤️ Дякуємо кожному капелану за велике серце й самовідданість. Ви – надійна підтримка для захисників і захисниць України на шляху до Перемоги та миру.

Майже в усіх підрозділах, де несуть службу краяни, капеланами є саме закарпатці. Сьогодні 16 наших капеланів підтримують дух воїнів на передовій, чимало з них також займаються волонтерством.

Відрадно, що з початку повномасштабної війни поклик до цієї місії відчули ще більше закарпатських священнослужителів. Пишаємося кожним із Вас!

🙌 Зі святом капеланів о. Івана Ісайовича та єпископа Варсонофія, а також священників (капеланів) єпархій краю особисто привітали й відзначили подяками Закарпатської ОВА директор департаменту стратегічних комунікацій, національностей та релігій обласної військової адміністрації Роман Молдавчук і начальник управління національностей та релігій департаменту стратегічних комунікацій, національностей та релігій ОВА Олександр Лях.

Категорія : Релігія


Залишити Коментар