Благодатний вогонь із Єрусалима привезуть на Закарпаття за підтримки румунів

квітня 15 / 2023
🇷🇴🔥🇺🇦 Благодатний вогонь із Єрусалима привезуть на Закарпаття за підтримки румунів

Частинку дива Благодатного вогню, який сьогодні о 14.50 знову зійшов у Єрусалимі, отримає і Закарпаття. Вогонь уже в аеропорті Сату Маре і незабаром прибуде у наш край завдяки голові Союзу Українців Румунії, депутату румунського парламенту Миколі Мирославу Петрецькому.
Також у добрій справі посприяли друзі України: керівниця Союзу українців у Сату Маре Любов Горват, перфект повіту Сату Маре Раду Тіберіу Рока, директор його канцелярії Раду Янку та директор з економічних питань аеропорту міста Сату Маре Клаудіу Суля.
У нашу область вогонь привезе Михайло Ливч. На українсько-румунському кордоні Благодатний вогонь зустрінуть депутати Закарпатської обласної ради, які, у свою чергу, приведуть його частинки у різні куточки Закарпаття.

Довідково

Диво Благодатного вогню відбувається у храмі Гробу Господнього саме на тому місці, де був похований Ісус Христос. Благодатний вогонь цього року зійшов у Єрусалимі, як і щороку у Велику суботу. Священники кажуть, що цей вогонь - знак від Господа і сходить для того, щоб серця людей запалювалися вірою. Вважається, якщо Благодатний вогонь не зійде - почнеться час антихриста.

Підписуйтеся на наші новини у Facebook: https://www.facebook.com/zakrada.gov.ua/
та читайте більше новин на нашому Telegram: https://t.me/PressZakrada
Категорія : Релігія


Залишити Коментар