Голова Закарпатської ОВА взяв участь у нараді під головуванням Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля

жовтня 13 / 2024


👉Голова Закарпатської ОВА спільно з очільниками областей країни взяв участь у нараді під головуванням Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля, Віцепрем'єр-міністра з питань відновлення України — міністра розвитку громад та територій Олексія Кулеби та заступника керівника Офісу Президента Віктора Микити.

☝️Одна з ключових тем – підготовка до опалювального сезону. Він буде непростим. До нього ми почали готуватися завчасно.

📍У час, коли ворог безжалісно руйнує енергетичну інфраструктуру, для регіонів життєво важливо бути максимально незалежними, забезпечити населення альтернативними джерелами живлення. На Закарпатті діє програма часткової компенсації за придбані альтернативні джерела енергозабезпечення в межах програми «Energy Help». Водночас громади розміщують потужності для використання відновлюваних джерел енергії: сонця, вітру та води.

☝️Заклади освіти, медицини, соціальної сфери забезпечуємо генераторами, щоб у період відключень вони могли безперебійно працювати.

🤝Крім того, незмінними пріоритетами залишаються питання забезпечення армії, турботи про ветеранів та їхні сім’ї, ВПО, а також про підтримку бізнесу, адже саме завдяки роботі підприємств наповнюються бюджети країни, області та громад, працює економіка.


Категорія : Політика


Залишити Коментар