Віктор Микита зустрівся з головами громад і депутатським корпусом Виноградівщини

лютого 14 / 2024
Зустріч з головами громад і депутатським корпусом Виноградівщини. До наради залучений правоохоронний блок, військові та прикордонники.

Важливі безпекові питання, напрямки життєдіяльності, підтримка бізнесу та інше. Головними питаннями наради стали ремонти доріг, дамб, мостів і розчищення русел р. Тиса в межах ліквідації наслідків паводка та превентивні заходи щодо запобігання руйнування інфраструктури.

❗️У 2024 році всі кошти з Дорожнього фонду на наступний рік (94,7 млрд грн) перенаправлені на потреби оборони. Тож на ремонт доріг грошей з держбюджету не передбачено.

Будемо спільними зусиллями шукати шляхи відновлення аварійних ділянок та об’єктів інфраструктури з огляду на реальні можливості.

❗️Окремо обговорили питання загрози підтоплення с. Тросник через часткову зміну напрямку русла ріки внаслідок підмивання берегової лінії.

Щодо цього була окрема нарада із залученням БУВР Тиси. Для виконання першочергових робіт потрібно понад 2 млн грн. Буде відповідна комунікація з Кабміном для отримання ресурсу. Також шукатимемо резерви на обласному та місцевому рівнях. Питання взято на окремий контроль.

Дякую головам громад і депутатам усіх рівнів за конструктивну роботу, активну позицію в питаннях, які турбують місцевих мешканців.

Громади працюють, усі сфери життєдіяльності функціонують, керівники на своїх місцях забезпечують виконання важливих завдань у межах функціональних обов’язків та делегованих повноважень.

Рухаємося далі.
Категорія : Політика


Залишити Коментар