Відбулось засідання виконавчого комітету Рахівського міської ради

лютого 13 / 2024

9 лютого у залі засідань Рахівської міської ради відбулось засідання виконавчого комітету Рахівського міської ради. Під час засідання було розглянуто наступні питання:
Про встановлення тарифів на послуги водопостачання та водовідведення.
Про внесення зміни в рішення виконавчого комітету від 15.12.2023 р. №122 «Про створення Положення та Комісії з проведення співбесіди по відбору кандидатів у помічники ветерана у Рахівській міській територіальній громаді.
Про призначення помічника дієздатної особи.
Про створення комісії з обстеження стану зовнішніх та внутрішньо-прибудинкових електромереж на території Рахівської територіальної громади.
Про встановлення дорожніх знаків.
Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів (9 питань).
Про взяття на квартирний облік.
Про внесення змін в рішення виконавчого комітету від 27 липня 2022 року №72 ,,Про надання дозволу на вчинення правочину щодо посвідчення та підписання від імені малолітньої дитини документів про відчуження 1/3 частки земельної ділянки”/
Про надання дозволу на вчинення правочину щодо укладання договору дарування ½ частки житлового будинку.
Про переведення частини об'єкту з житлового фонду у нежитловий фонд.
Про надання дозволу на встановлення навісу .
Про надання дозволу на розміщення тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності.
Про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами.
Про присвоєння та зміну поштових адрес об’єктам будівництва та об’єктам нерухомого майна, внесення змін в рішення виконавчого комітету Рахівської міської ради№83 від 12.09.2023, №110 від 17.11.2023.
Про внесення змін до Рішення виконкому №86 від 29.09.2023р. «Про підготовку Рахівської територіальної громади на випадок паводкових та надзвичайних ситуацій в 2023-2024 рр.».
З усіх питань порядку денного прийняті рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному сайті Рахівської міської ради .
Категорія : Політика


Залишити Коментар