В Закарпатській обласній раді ймовірна зміна керівництва?

вересня 19 / 2023

Кулуарами Закарпатської обласної ради ширяться чутки, що на наступній сесії ради,яка відбудеться 27 вересня можлива зміна голови ради та заступників.

За давньою політичною традицією закарпатського політикуму, кожного новопризначеного керівника, як тільки його призначають на посаду, через день вже знімають.

Водночас наразі ситуація більш як цікава та неоднозначна, подейкують, що на місце голови ради претендує представник Слуг народу в раді - прізвище якого не будемо поки називати.

За словами одного із депутатів від коаліції все буде залежати від представників партії «Рідне Закарпаття» від якої Володимир Чубірко.

«Якщо «рідні» погодяться на заміну голови його знімуть - голосів для того буде достатньо,а за нового голову проголосують без проблем» - стверджує депутат.

Ще цікаво, що за твердженнями іншого депутата Володимир Чубірко, може упередити події та залишити «Рідне Закарпаття» - перейшовши в команду Президента та залишитися на посаді вже в якості представника «Слуг народу».

Наразі ситуація не зрозуміла, водночас на порядку денному наступної сесії питання зміни керівництва немає але «різне» - може все змінити.

Слідкуємо….

Повідомляє - https://transcarpathia.news/
Категорія : Політика


Залишити Коментар