Хто стане новим керівником Закарпатської ОДА?

грудня 05 / 2021

Після звільнення з посади Анатолія Полоскова голови Закарпатської ОДА, яке сталося з чисто політичної причини через те, що він не «зелений», а не по показниках його роботи, посада керівника області вже третій тиждень вакантна.

В політичних кругах області ходять різні чутки хто може стати новим керівником, говорять, що Микола Тищенко, намагається туди всадити свого чоловіка завіряючи Офіс Президента, що тоді він зможе взяти під контроль область і на наступних виборах забезпечити партії «Слуга народу» перемогу.

Враховуючи «популярність» Миколи в Закарпатті він більш як ймовірно все це завалить і рейтинг партії опустить до рівня плінтусу.

Дехто стверджує, що після «захоплення» місцевими обласної ради на Закарпаття, відправлять «чужого силовика – десантника», який має навести у нас порядок. Що з того вийде сказати важко приклад Олексія Петрова показав, що без знання місцевого менталітету та політичної ситуації це для «Слуг народу» – теж провал.

Ще подейкують, що керівником стане колишній працівник відділу «К» закарпатського СБУ не буду називати його прізвища, але без хорошої команди та знань всіх політичних інтриг та підтримки місцевої еліти тут йому не обійтись. Вступивши у конфлікт з місцевими елітами будь-який керівник ОДА, отримає вотум недовіри обласної ради, там набереться дві треті голосів, щоб його звільнив Президент, що буде в законній площині та кожному майбутньому керівнику про це варто пам’ятати.

Можливо для Офісу Президента, залишається один варіант – призначити на цю посаду місцевого «зеленого», який розбирається у не простих політичних «драчах» (колючі кущі) та зможе сформувати дієву команду, яка буде працювати на рейтинг партії.

Факт той, що без підтримки місцевих політиків та нардепів ні один керівник ОДА не справиться зі своєю роботою та Офісу Президента, прийдеться прислухатися до їх думки.

Більш ймовірно, що наступного тижня після затвердження кандидатури Кабінетом Міністрів ми отримаємо нового керманича ОДА, наразі сказати на 100% хто він буде ніхто не може.

Микола Староста.
Категорія : Політика


Залишити Коментар