Віктор Микита - зустрівся в Лондоні із представницею Фінляндії Ніною Ратілайнен

червня 22 / 2023

Під час Конференції з питань відновлення України (URC 2023), яка триває в Лондоні, провів робочу зустріч із командою Комітету регіонів ЄС на чолі з членом Комітету та міської ради м. Турку Niina Ratilainen, - повідомляє голова ОВА Віктор Микита.

Ми тісно співпрацюємо та розвиваємо міжрегіональні зв’язки з колегами в межах функціонування Палати регіонів Конгресу.

Зараз тут, у Лондоні, ми об’єднали можливості Комітету регіонів ЄС і Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України для консолідації зусиль регіонів країн-членів Євросоюзу й спрямування ресурсів на підтримку Херсонщини та інших областей, які страждають від терористичних атак росії. Разом працюємо на одній дискусійній панелі, що присвячена ролі і завданням регіонів у відбудові України.

Водночас обговорили питання децентралізації, взаємодії регіональної та місцевої влад в умовах воєнного стану, а також впровадження реформ у наших громадах.

Отримали запрошення від президента Комітету регіонів ЄС Васко Алвеса Кордейро на засідання в Брюссель для виступу з презентацією регіонів України для членів Комітету в липні.

У тісній співпраці та завдяки підтримці міжнародних партнерів наші області та громади зможуть забезпечити процес відновлення і відбудови країни. Дякуємо європейській спільноті за те, що вона поряд та разом з Україною.

Разом переможемо!
Категорія : Політика


Залишити Коментар