До осені голова Закарпатської обласної ради може спати спокійно відставка йому не загрожує

червня 12 / 2023

В останній час в регіональних ЗМІ та соціальних мережах в чергове з’являються різного роду повідомлення про можливу відставку голови Закарпатської обласної ради Володимира Чубірка (Рідне Закарпаття).
Подейкують, що пропрезидентська партія «Слуги народу», намагаються відсторонити «чужака» з впливової посади голови облради та призначити туди свого представника. Стверджують, що на посаду хоче повернутися Олексій Петров, який її втратив не без «допомоги» Миколи Тищенка, який намагався взяти під повний контроль область, але пішов з скандалом. Другим кандидатом називають Романа Сарай, який в останній час активізував свою політичну діяльність.

Ми попросили прокоментувати дану ситуацію(неофіційно – ред.) одного із керівників фракції в облраді прізвища називати не будемо.

«Наразі до осені голова Закарпатської обласної ради може спати спокійно відставка йому не загрожує, через те що зараз сезон відпусток».
За його словами іншого депутата, голоси для зняття голови ради можливо знайдуться але зібрати на нового голову не можливо і може скластися патова ситуація,як Ужгородській міській раді, що приведе до паралічу роботи ради.

«Водночас, нинішній голова ради проводить активну роботу по залученню іноземних інвестицій та допомоги Україні, чи зможе того робити його ймовірний «наступник» мало ймовірно. «Коней на переправі не міняють» в Україні війна і зараз «залізати» у перевибори не прийнятно» - заявив депутат, який теж не захотів, щоб його називали.

Дійсно факт той, що загострювати політичну ситуацію в області наразі не варто! І ті хто це робить може працювати на «руку» агресору.

Повідомляє - https://transcarpathia.news
Категорія : Політика


Залишити Коментар