Закарпатський нардеп вирішив полякати владу та стверджує, що Україна може зникнути з карти Європи

лютого 20 / 2022

До останнього вважав, що, незважаючи на всю гостроту ситуації, найгірший військовий сценарій нашій країні не загрожує, але, будучи безпосереднім свідком дій Росії в 2008 році в Грузії та спілкуючись з військовими експертами, чітко розумію, що нас чекає далі:

1. Виходячи з ситуації, яка склалася, у найближчий час буде значна провокація Росії на Сході, яка призведе до нових домовленостей, які будуть набагато гірші, ніж є зараз. Фактично Росія готує нам Мінськ-3;

2. Дії ворогів, як ззовні, так і, особливо, всередині країни будуть дестабілізувати ситуацію до повного знищення державних інституцій. І це призведе до стану, коли почнеться “Югославський сценарій”, аж до повної втрати державності;

3. В такому стані Україна буде легкою здобиччю нашого північного сусіда в політичному, економічному та соціальному плані.

Що в цій ситуації може зробити влада, щоб не допустити найгіршого варіанту розвитку подій:

1.Перестати демонструвати свою зарозумілість та неадекватність на всіх рівнях й почати діяти в унісон з головним нашим союзником – США, що означає зокрема виконання рекомендацій американців в ситуації, що склалась;

2.Прийняти той факт, що на сьогоднішній день головною червоною лінією для нашої країни є недопущення повномасштабних бойових дій на території нашої держави.

3. Перестати жити в ілюзії, що все під контролем та нарешті взяти на себе відповідальність за країну та деескалацію на Донбасі, незважаючи на всі можливі наслідки для свого політичного майбутнього.

Впевнений, якщо влада і далі нічого не робитиме, то Україна зникне з карти Європи. А усім скептикам та любителям шапкозакидництва хочу нагадати, що під час “Дебальцевського котла”, незважаючи на всю мужність сотень наших військових, від смерті їх врятувала лише адекватність окремих командирів, а не дії вищого політичного керівництва. А в кінцевому результаті, не дивлячись на численні жертви, Україна отримала Мінськ-2, який тепер змушена виконувати.

Повідомив на своїй сторінці у Фейсбук – Віктор Балога.

Схоже, що Балога чогось знає чого не знаємо ми, якщо пригадати політичну історію Віктора Івановича, то він знав задовго, що Ющенка знесуть, як знесуть Януковича, ймовірно знає, що влада Зеленського теж піде, тому почав підтримувати екс-спікера Разумкова, але тут в його плани вмішався Путін.

Повідомляє - https://transcarpathia.news
Категорія : Політика


Залишити Коментар