Чи стане Юдіта Петеї заступником голови Закарпатської ОДА і хто стоїть за цим

січня 19 / 2022

Сьогодні на мало відомій загалу сторінці у соціальні мережі «Фейсбук» « Українське Закарпаття» з’явилася анти угорська публікація, головною цілю, якої ймовірно, було можливе призначенні новим заступником голови Закарпатської ОДА – Юдіти Петеї.

«Петеї Юдіта Оттівна, пройшла майже всі погодження для призначення на посаду. Уже багато років є двигуном реалізації угорських інтересів в регіоні через можливості Закарпатської обласної ради та ЄОТС «Тиса» (це ті що їздять в Угорщину на річницю створення об’єднання та шматочок торту передають Брензовичу, типу все нормально, «нєвіноват»). Якщо коротко, то функціонал у неї типу «кічі» Медведчук по-угорськи. Та й діти трохи вже встигли прийняти присягу та й покласти до кишені омріяний «утлевел» (чарівні Патріціа та Ноемі, в угорському місті Пасто народжені, щоб вірою і правдою служити Українському народу). Сама напевно теж не без гріха, запити до реєстрів вже оплатили, скоро відповіді додамо» – йдеться в повідомлені.



Автор публікації фактично погрожує публікацією, якогось компромату на претендентку, що саме є у нього вірогідно невідомо.

Те, що практично всі закарпатські угорці мають по два паспорти у нас нікого не здивуєш, практично всі їх отримували не для того, щоб стати зрадниками України, а для того, щоб вільно та законно працювати за кордоном та мати змогу годувати свої сім’ї. Стосовно молоді то яка перспектива на Україні, чекає, наприклад юнака, який закінчив середню школу? Та ніяка…. та це «лірика».

Щоб не було опубліковано сенсацією не буде.

Все ж ми повернемося до самого призначення та хто за ним стоїть, щоб розібратися треба повернутися в минуле.

Щоб розписати всю біографію пані Юдіти піде багато часу, що вона зробила себе сама ставши з простої вчительки історії успішним підприємцем (там досить темна історія з інвесторами), а далі політиком це факт.

“Я з ними постійно спілкуюся. Свого часу обидві угорські партії мене запрошували до себе. Але я не погодилася, бо вважаю, що не так багато у нас живе угорців, аби створювати кілька партій” – заявляла ще в далекому 2010 році пані Юдіта та пішла в Єдиний Центр до Віктора Балоги.

Дехто стверджує, а можливо бреше, що саме Віктор Балога, допоміг Юдіті Петеї, стати тим ким вона є зараз. Ще стверджують, що вона добро ніколи не забуває….

Що ж чекаємо результатів спец перевірки та призначення нового заступника, що буде черговим кроком до створення нової більшості обласній раді за участі КМКС депутатом, якої є зараз Юдіта Петеї.

Повідомляє - https://transcarpathia.news
Категорія : Політика


Залишити Коментар