Микола Тищенко знову приїде на Закарпаття та зануриться в освячену воду Ужа?

січня 18 / 2022

«Друзі голова Закарпатської обласної організації партії “Слуга Народу” Микола Тищенко разом з командою запрошує всіх охочих на свято Водохреща в місті Ужгород.

19 січня, в день свята Хрещення Господнього, в районі Ботанічної набережної у місті Ужгород відбудеться освячення води та Йорданське купання в річці Уж.

З нагоди свята запрошуємо жителів громади о 12:00 годині узяти участь у водосвятті, а також зануритись в освячену воду Ужа задля зміцнення тіла та духу.

Завдяки ініціативі народного депутата України Миколи Тищенка, на березі річки сміливців пригощатимуть гарячим чаєм» – йдеться повідомленні помічника Тищенко.

Повідомлення виглядає так, що в ініціатор заходу разом зі своїми однопартійцями теж візьме участь у зануренні в освячену воду Ужа. Водночас більш як ймовірно Миколи Тищенко в Ужгороді не буде тому, що йому на Закарпатті, більше нічого робити.

Більш ймовірно, що Микола заявиться тоді, коли буде сформована нова більшість зі Слугами народу в обласній раді, що записати це собі як чергову «перемогу».

Коли це станеться вірогідно не відомо, але така підготовка йде і все буде залежати від формування нових заступників голови ОДА де кожній фракції запропоновано по «кріслу».

Повідомляє - https://transcarpathia.news
Категорія : Політика


Залишити Коментар