Головним митником Закарпаття призначено екс-керівника багатьох митних установ, в тому числі і Ужгородської митниці

грудня 09 / 2021

У зв’язку з відрядженням начальника Закарпатської митниці Миколи Румянцева, згідно з наказом Державної митної служби України, з 6 грудня п.р. виконувачем обов’язки начальника Закарпатської митниці призначено Ігоря Безсмертного.
Народився Ігор Іванович 6 травня 1965 року в м.Київ.
У 1990 році закінчив Київський технологічний інститут харчової промисловості за спеціальністю електропостачання промислових підприємств, далі у 2005-му – інститут дистанційного навчання Національного педагогічного університету ім. Драгоманова за спеціальністю правознавство, і в 2009 році – отримав магістра за спеціальністю міжнародна економіка після навчання в Українському державному інституті фінансів у м.Київ.
Із 35 років загального стажу роботи, 29 – на державній службі. У митній системі – з 1992 року, починаючи з інспектора Київської митниці. А з 2006 року – на керівних посадах Західної регіональної митниці (куди входили і Чопська, Виноградівська та Ужгородська митниці), згодом – Київської обласної, Ужгородської митниці, Київської міжрегіональної, Львівської та Дніпропетровської митниць.
До призначення на Закарпатську митницю Ігор Безсмертний працював начальником управління митних платежів, контролю митної вартості та митно-тарифного регулювання ЗЕД Хмельницької митниці.
Радник митної служби І рангу.
Категорія : Політика


Залишити Коментар