Завтра на сесії Виноградівської міської ради готується провокація відносно представників депутатської групи «За розвиток»

жовтня 18 / 2021

Не маючи більшості в депутатському корпусі, «Нова громада» взялася тероризувати жителів ТГ, відмовляючи їм у затвердженні проєктів землеустрою.

Так, після об‘єднання декількох громад на розгляд сесії накопичилося багато питань щодо затвердження проєктів, дозвіл на які в минулому надавали сільські та селищні ради, які увійшли до Виноградівської ТГ.
Після нещодавніх змін до законодавства такі рішення вимагають 2/3 голосів міської ради.

Саме цим користуються представники «Нової громади», які умисно не дають жителям ТГ оформити документи на свої власні земельні ділянки.
Варто зазначити, що на розгляд сесії взагалі не виносяться питання щодо виділення нових земельних ділянок, однак «Нова громада» готує провокації у депутатській залі, неправдиво звинувачуючи сесію у дерибані.

Для цього політичні опененти організовують на сесію тітушок та замовних мітингувальників.
Проте сесія розглядатиме виключно затвердження земельної документації учасникам бойових дій, пенсіонерам та місцевим жителям усіх рад, які після виборів увійшли до складу Виноградівської територіальної громади.

Закликаємо свідомих громадян не піддаватись провокаціям опонентів, які через свої політичні амбіції з 1 червня 2021 нехтують законними правами АТОвців та місцевих жителів на земельні ділянки, які перебувають в їх користуванні!

Такий шантаж та терор мешканців громади, як правило, робиться для того, щоб українці зверталися до недобросовісних депутатів з проханнями сумнівного характеру.

Рідне Закарпаття Виноградів.
Категорія : Політика


Залишити Коментар