Депутатське звернення до місцевої поліції: прошу припинити заходи по пошуку радника Берегвської районної ради

червня 08 / 2021

Шановне товариство, сьогодні 08.06.2021 року в статусі депутата Берегівської районної ради мав намір отримати пораду з деяких питань у радника голови Берегівської районної ради п.Костелеба-Веремчук Наталії Юріївни.


Довідково :
Наталія Юріївна Костелеба-Веремчук обрана депутатом Виноградівської міської ради від провладної партії Слуга Народу.
23 березня 2021 року пані Наталія розпорядженням голови Берегівської районної ради №14/01-04 прийнята на посаду радника Берегівської районної ради з окладом згідно штатного розпису.
Її присвоєно шостий ранг посадової особи місцевого самоврядування третьої категорії.
Також пані Наталії встановлено надбавку до посадового окладу за особливий характер роботи та інтенсивність праці в розмірі 50 відсотків з урахуванням доплати за ранг.
Всього нараховано за березень 2021 року 12495,00 грн.
Раніше Наталія Юріївна працювала на посаді першого заступника голови Виноградівської РДА,а потім після затримання п.Русанюка М.М. за хабар виконувала обов"язки голови.
До речі,нами підготовлено та направлено звернення до Національного агентства України з питань державної служби та до Національного агентства з питань запобігання корупції щодо законності сумісництва депутата Виноградівської міської ради п.Костелеба-Веремчук Н.Ю. та радника голови Берегівської районної ради ,адже дана посада входить до складу виконавчого апарату районної ради.
Згідно з приписами ч. 1 ст. 25 антикорупційного Закону, посадовим особам МС забороняється:
1) займатися іншою оплачуваною (крім викладацької, наукової і творчої діяльності, медичної практики, інструкторської та суддівської практики із спорту) або підприємницькою діяльністю, якщо інше не передбачено Конституцією або законами України;
Задля обговорення про день зустрічі з п.Костелеба-Веремчук Н.Ю. зранку я зателефонував до уповноваженої особи Берегівської районної ради з питання щодо наявності на роботі радника голови ради.
https://www.youtube.com/watch?v=6fXYXHg83Xc
Мені відповіли,що пані Наталії на роботі в Берегівській районній раді немає ,контактний телефон її відсутній,і повідомили,що Наталія Юріївна, начебто, має службове приміщення у Виноградівській міській раді.
Я звернувся до Виноградівського міського голови п.Бочкай С.З. щоб надав інформацію на усний депутатський запит щодо надання службового приміщення п.Костелеба-Веремчук Н.Ю. і чи здійснює вона виконання службових обов"язків в статусі радника голови Берегівської районної ради в приміщенні міської ради.
На усний депутатський запит я отримав відповідь,що службове приміщення для виконання обов"язків радника голови Берегівської районної ради Виноградівською міською радою не надавалося.
Щодо іншого питання ,а саме чи здійснює виконання своїх повноважень радника йому не відомо.
Для підтвердження або спростування цієї відповіді я особисто обійшов всі службові приміщення Виноградівської міської ради,але її не знайшов.
https://youtu.be/S27Vkk-l7ao
Зателефонував на службовий телефон до приймальної заступника голови Берегівської районної ради п.Кочіш Михайла Петровича,виклик йшов, але ніхто не піднімав трубку.
Телефонував йому неодноразово на мобільний телефон щоб дізнатися про місце перебування Наталії Юріївни.
Але він не піднімав слухавку.
Можливо в Берегівській районній раді літні канікули???
Після тривалих намагань з'ясувати де ж знаходиться робоче місце Наталії Юріївни і де вона сама знаходиться в робочий час я вирішив звернутися з депутатським зверненням до місцевої поліції для її пошуку ,але і сам не припиняв пошуки.
https://youtu.be/3iKvPUdyF9w
Все ж таки моя робота в правоохоронних органах дала свої плоди,я знайшов пані Наталію за допомогою депутата Виноградівської міської ради Олега Сергійовича Більди по його допису в фейсбуці (https://www.facebook.com/bilyda)
Довідково :
Олег Сергійович Більда ,обраний депутатом Виноградівської міської ради від провладної партії Слуга Народу,є помічником на громадських засадах народного депутата України Жупанина А.В.,а відтак є однопартійцем пані Наталії.
Пан Олег у себе на сторінці перепостив публікацію сторінки "Нова громада"(https://www.facebook.com/bilyda),в якій зображена депутатка Наталія Костелеба-Веремчук ,яка інспектує дорожні роботи по нанесенню дорожньої розмітки біля школи в с.В.Ком'яти хоча це в іі посадові обов"язки начебто не входить .
Дорожні роботи зі слів очевидців розпочалися о 10.00 годині 08.06.2021 року.
По часу проведення дорожніх робіт та фотодоказу з місця їх проведення можна констатувати ,що п.Костелеба-Веремчук Н.А. знаходилася в с.В.Ком'яти ,а не на роботі в Берегівській районній раді в цей час.
Що найбільше виглядає дивним то це те ,що в тексті публікації на сторінці "Нова громада" автор публікації стверджує те,що облаштування пішохідного переходу саме заслуга пані Наталії,але не в робочий же час займатися самопіаром.
Ми звернулися з депутатським запитом до Виноградівської міської ради щодо надання інформації про те хто ініціював питання з приводу нанесення на асфальт пішохідного переходу біля Великокомятівської ЗОШ 1-3 ступенів.
Згодом ми отримали відповідь від Виноградівської міської ради ,що з даного питання були звернення директора цієї школи Надії Копчі в грудні 2020 року та лютому 2021 року,на підставі її звернення було звернення Виноградівської міської ради до Служби автомобільних доріг ,а також в березні 2021 року було депутатське звернення депутата Виноградівської міської ради Андрія Кузьми.
Із інформації посадових осіб Виноградівської міської ради Наталія Костелеба-Веремчук не ініціювала це питання.
Видавати бажане за дійсне це звичка сьогоднішньої опозиції у Виноградівській міській раді,яка своїми діями на мою особисту думку вносить деструктив в діяльність ради,а також приписує заслуги що їм не належать собі в актив.
Ми пов'язуємо неявку пані Наталії на роботі з дорожніми роботами в с.В.Ком'яти,адже на фотографії видно,що вона очікує на обочині закінчення нанесення розмітки,щоб перейти дорогу, сісти в автомобіль і поїхати на роботу.
Цікаво чи є ще якась поважна причина того що пані Наталія не була на роботі?
Ми припускаємо,що вона могла бути у відпустці або на лікарняному,до яких вона звикла.

А тому чекаємо офіційної відповіді від Берегівської районної ради.

В минулому році вона не працювала досить тривалий час у Виноградівській РДА будучи на лікарняному допоки над нею були "хмари".
Чи міг ,шановне товариство ,хтось із Вас бути по півроку на лікарняному ,не ходити на роботу,при цьому займатися своїми особистими справами та ще отримувати немалу зарплату або рахуватися на роботі ,не ходити і отримувати немалі кошти.
Правильно ніхто не може собі таке дозволити ,крім обраних,в яких є гроші і вони собі дозволяють все.
До написаного:

Ми звертаємося до місцевої поліції припинити пошуки радника голови Берегівської районної ради в зв"язку з тим,що ми власними силами змогли знайти її.














Прес-служба Громадської організації"Народний контроль Закарпаття"
Категорія : Політика


Залишити Коментар